Технологии

Тук ще намерите цялата информация за иновативните ни технологии, които са интегрирани в нашите продукти с марка BWOLF - работно облекло, работни обувки и ЛПС, Bwell - медицинско облекло, еднократни продукти и медицинско сабо и PALLTEX - униформи за хотели и ресторанти. Всеки един метод е резултат от дългогодишни разработки на нашите специалисти. Стремежът да удовлетворим желанията и работните потребности на клиентите ни е и нашата мотивация да създадем съвременни технологии, които максимално кореспондират с тях. За ваше удобство и улеснение при избор на продукт, ние сме обозначили всеки артикул със съответстващата го технология.

Re-bounce

Re-bounce е модерна технология, която се прилага при направата на работни обувки с марката BWOLF. Вграденият в ходилото метод позволява енергията максимално да се връща към тялото. Имплементирането ѝ допринася за намаляване на умората и повишаване на активността.

Re-bounce

CL 40

Colour Last 40°C е модерна технология, която се използва в производството на платове за работно и медицинско облекло. Изработените облекла от този текстил са с изключителна издръжливост на цветовете. Методът гарантира устойчивост на цвета на дрехата до 50 пранета, при температура от 40 градуса.

CL 40

CL 60

Colour Last 60°C е модерна технология, която се използва в производството на платове за медицинско и работно облекло. Изработените облекла от този текстил са с изключителна издръжливост на цветовете. Методът гарантира устойчивост на цвета на дрехата до 50 пранета, при температура от 60°C градуса.

CL 60

3D Flex

3D Flex е ексклузивна технология, която се използва във всички изделия изработени от плат със съдържание на еластан от 2% или повече при медицинското и работното облекло. Тя дава възможност за разтегливост на плата във всички посоки, което осигурява необходимата свобода на движение и комфорт по време на работа. При направата на медицински облекла с марка Bwell се използват висококачествените платове с технологията 3D Flex.

3D Flex

Re-flect

Re-Flect е технология интегрирана в почти всички работни облекла и работни обувки с марката BWOLF. Методът повишава видимостта в мрачни условия. Постигнат е чрез поставяне на специални светлоотразителни ленти или елементи, които спомагат за увеличаване на отразяването на светлината.

Re-flect

Ergo Plus

Ergo Plus е уникална технология използвана в производството на стелки за работни обувки с марката BWOLF. Тя осигурява допълнителна мекота и абсорбация на енергията, което я превръща в максимално ергономична стелка. Този метод гарантира ненадминат комфорт по време на динамичния работен ден.

Ergo Plus

4x4 Grip

4X4 Grip е специално разработена технология за оптимално сцепление на работните обувки с марка BWOLF. Приложима е при условия на труд в силно омаслена или влажна работна среда. Интегрирането на този метод в подметките дава гаранция за по-добра стабилност, сигурност и увереност в хлъзгава среда.

4x4 Grip

X-Light

X-Light е нова технология, която позволява достигането на минимално тегло на работните обувки с марките Bwell и BWOLF. Методът е постигнат, чрез внедряване на изключително леки материали в ходилото, бомбето, пластината и саята. Разработен е, за да удовлетвори потребителя и да облекчи максимално умората в крайниците при дълги работни дни.

X-Light

Airflow

Airflow е иновативна технология, която позволява да се постигне оптимална възможност за циркулация на въздух и проветрение на работните обувки с марка BWOLF. Посредством нея, температурата в обувката остава максимално комфортна, дори и при много високи температури. Технологията се препоръчва при работа през лятото и при горещи условия на труд.

Airflow

3D Grip

3D Grip е технология, която дава възможност за здрав и уверен захват при работа с хлъзгави предмети. Всички работни ръкавици с марката BWOLF, които са изработени по този метод, са направени от висококачествени материали. Иновативната технология представя една ненадмината симбиоза между комфорт и захват в една ръкавица.

3D Grip