Често задавани въпроси

Какъв е общият срок за реализиране на поръчка от PALLTEX.BG?
95% от поръчките от онлайн магазин за работно облекло PALLTEX.BG се изпращат в рамките на 24 часа. Приблизителното време за доставка на поръчката е от 1 до 3 работни дни. Времето за реализация и доставка на поръчките не включва съботите, неделите и празничните дни. Щом пратката пристигне в София и бъде обработена в куриерска фирма Еконт, получавате съобщение с информация за доставката.
Мога ли да направя поръчка без регистрация?
Регистрацията в онлайн магазин за работно облекло PALLTEX.BG Ви дава по-добро и сигурно обслужване и имате възможност да проследите статуса на вашата пратка, което я прави препоръчителна. За улеснение на клиентите ни и за желаещите да поръчат единични артикули, сме направили възможността за "Бърза поръчка". Чрез нея вие заявявате желанието си да закупите конкретен артикул в нашата система, след което наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение на направената „Бърза поръчка“.
Как да направя поръчка в онлайн магазин PALLTEX.BG ?
Имате възможност да два типа поръчка: чрез "Регистрация" или с бутона за "Бърза поръчка". При "Регистрация" вие получавате по-добра информираност за статуса на вашата поръчка и може да проследите доставката си. Когато изберете метод - "Бърза поръчка", задължително очаквайте обаждане от наш консултант за потвърждение на заявката ви на работно облекло.