Марки

Азбучен указател на марки:
A B C D F G H K L M N P R S T

A

brand Abeba
Abeba

Висококачествени медицински чехли.

brand Albatros
Albatros

Обувки за свободно време и туризъм.

B

brand B&C collection
B&C collection

Белгийски бранд за тениски, блузи и софтшели.

brand BLS
BLS

Висок клас респираторна защита.

brand Bolle
Bolle

Премиум френски бранд за предпазни очила. Продуктите на BOLLE са изработени с помощта на високотехнологични материали и предлагат отлична защита от UV лъчи и други неблагоприятни външни условия.

brand Bwell
Bwell

Bwell е премиум бранд за медицински облекла и аксесоари. Разполага с огромен асортимент и разнообразни модели туники, панталони комплекти, медицински чехли и шапки в различни размери и цветове.

brand BWOLF
BWOLF

Премиум български бранд за работно облекло, защитни обувки и лични предпазни средства.

C

brand CHEROKEE
CHEROKEE

Висок клас американско медицинско облекло. Cherokee е водеща марка в областта на медицинското облекло, предлагаща стилни и функционални дрехи, отговарящи на нуждите на професионалистите в здравеопазването.

brand Climax
Climax

Висок клас испански лични предпазни средства. Climax е уважавана марка, специализирана в производството на лични предпазни средства, предлагаща надеждни и качествени продукти за опазване на безопасността и здравето на потребителите.

brand CXS
CXS

CANIS SAFETY е водещ чешки вносител, производител и дистрибутор на лични предпазни работни средства и помощни средства, осигуряващи безопасност и защита на здравето при работа.

D

brand Diadora
Diadora

Висококачествено работно облекло, защитни обувки и гумени ботуши. Dunlop е известна марка, предлагаща висококачествени гумени ботуши, които комбинират издръжливост, комфорт и защита, направени за справяне със заобикалящата среда и различни условия на работа или отдих на открито.

brand Dickies
Dickies

Американска марка за медицинско облекло от висок клас. Дишащи материи с добавен еластан и модерна кройка.

brand Dunlop
Dunlop

Топ бранд за гумени ботуши.

F

brand Fruit of the Loom
Fruit of the Loom

Fruit of the Loom са един от най-големите производители в света на мъжки, дамски и детски памучни тениски.

G

brand Garsport
Garsport

Обувки за туризъм и свободно време.

brand GLOBAL FASHION
GLOBAL FASHION

Медицински чехли в италиански стил с иновативни материали и форми съобразени с тенденциите.

H

brand Honeywell
Honeywell

Слухова защита.

K

brand KOI Design
KOI Design

Висок клас медицинско облекло директно от Америка. Свежи цветове, модерни принтове и голямо разнообразие на туники и панталони.

brand Kratos
Kratos

Топ бранд за височинна защита.

L

brand Leib wächter

M

brand Mapa
Mapa

Европейски производител на висококачествени работни ръкавици.

brand Mavinsa
Mavinsa

Висок клас испански гумени ботуши. Mavinsa е висококачествена марка, известна със своите издръжливи и надеждни гумени ботуши, които осигуряват отлична защита и комфорт.

P

brand Pallstar
Pallstar

Класически работни и защитни обувки. Pallstar е достъпна марка, предлагаща надеждни работни обувки, съчетаващи качество, издръжливост и комфорт, за да осигурят оптимална защита и безопасност при работа в различни индустрии и условия.

brand PALLTEX
PALLTEX

Palltex е утвърдена марка, специализирана в производството на ХоРеКа облекла. Предлага престилки, пнталони, ризи, шапки и много други дрехи за сервитьори и готвачи. Стилни и функционални решения, които съчетават комфорт, издръжливост и професионално излъчване.

brand Portwest
Portwest

Portwest е глобален производител и доставчик на работно облекло и лични предпазни средства в над 130 държави.

brand Puma
Puma

Работни обувки от висок клас.

R

brand Reposa
Reposa

Reposa е известна марка, специализирана в производството на медицински обувки и сабо, предлагаща комбинация от комфорт, функционалност и стил за професионалистите в здравеопазването.

S

brand Safety jogger
Safety jogger

Професионални медицински обувки от висок клас с анатомични ходила и иновативен дизайн. Налични в различни размери и цвят.

brand Secura
Secura

Secura е утвърдена марка, специализирана в предлагането на висококачествени диелектрични предпазни средства, които осигуряват надеждна защита и безопасност при работа с електричество и електрически уреди.

brand Starline
Starline

Starline е утвърдена марка, посветена на предоставянето на висококачествена слухова защита, която осигурява надеждна и ефективна защита на слуха на потребителите, независимо от околната среда и условията на работа.

T

brand Tiger Grip
Tiger Grip

Бомбета за посетители.

brand Toma Youniform