Какво прави един работен ботуш страхотен?

Понякога намирането на тази перфектна обувка може да бъде объркващо. Eдин и същи размер при различни марки работни обувки може да бъде различен. А някои ботуши издържат по-дълго от други и са съставени и от различен материал.

 

Работните обувките могат да бъдат сложни. Всеки модел има своята различна форма и стелка - това, което работи за някого, може да не работи за вас. А когато намерите това, което 100% ви пасва, трябва и то да може да ви подкрепя в интензивна работна среда. Този проблем никога не е трябвало да има просто решение. В PALLTEX знаем, че всеки е различен. Нашият избор на обувки е разнообразен, за да отговори на вашите нужди по време на работа. Всеки се различава по размери и критерии. Чрез тази статия ние положихме усилия да включим разнообразни модели от нашето портфолио на работни ботуши.

 

Високи работни обувки

Високи работни обувки предпочитани за носене през дъждовните дни от годината и подходящи за хора работещи при различни условия. Защитните обувки HUMMER Hi O2 са високи над глезена работни обувки, изработени от водоотблъскващ набук в лицевата част. Работните обувки са със спазени основни изисквания за защита и имат маслоустойчива подметка, антистатични и поглъщат енергията от ходилото в областта на петата. Още предложения за високи работни обувки от марката BWOLF ще намерите тук.

 

високи работни обувки

Гумени ботуши

Гумените ботуши с широко приложение в почти всички работни среди, където има нужда от защита. Варианти в различни цветове и размери. Водозащитни и противохлъзгащи работни гумени ботуши, особено подходящи за по-топлите дни от годината. Гумените ботуши на марката BWOLF имат изключително широко приложение в почти всички работни среди.

 

Кожени работни боти

Защитните работни обувки на марката BWOLF са подходящи за носене в дъжд и сняг. Защитни обувки VOLCANO Hi S3 са изработени от водоотблъскваща кожа в лицевата част, композитно бомбе и кевларена пластина в подметката. Имат комфортна, анатомична, ергономична и сменяема стелка от полиуретан с дишаща, антибактериална и износ устойчива подплата. Работните обувки VOLCANO S3 на марката BWOLF са високи до глезена с вградена технология Re-Flect и са предпочитани защитни обувки за носене през студените и дъждовни дни от годината.

 

Работни ботуши Dunlop

Изработени са от водоустойчиво PVC в лицевата част, със стоманено бомбе отпред и стоманена пластина в подметката. Защитните работни ботуши на марката DUNLOP имат антистатично ходило, устойчиво на масла и горива. Практичните работни ботуши на марката DUNLOP подходящи за работници в аграрната, хранително-вкусовата промишленост както и за домашно ползване.

 

 

Какво да гледаме когато правим изборът си за работен ботуш?

Работният ботуш трябва да пасне плътно при първия монтаж. Някои обувки трябва да се носят доста часове на работа, затова ако не паснат на крака ви от самото начало, обувките/ботушите вероятно не са подходящи. И не забравяйте, че каквито и обувки да търсите, уверете се, че отговарят на обсъжданите стандарти. Стъпете и освободете краката си!