Защо медицинските сестри и санитарите носят сабо и санитарни обувки?

На прима виста лесен въпрос, но няма да чуете опитна медицинска сестра или санитар да го задава - защото те биха знаели отговора!

Основната причина сабото да е популярен избор на обувки за медицински сестри и е от 1800 г. насам е просто нивото на подкрепа, което те предлагат за дълъг период от време. А при санитарни обувки и издръжливостта на всякакви условия. Добрата опора ще подобри стойката и ще помогне за предотвратяване и облекчаване на болката в стъпалото, глезена, коляното и кръста. Всяка медицинска сестра ще ви каже, че не е необичайно да стоите непрекъснато в продължение на 12-часова смяна. На този етап трябва да оцените факта, че чифтът обувки, който е удобен за кратък период от време, е малко вероятно да бъде чифтът, който е удобен за продължителен период от време.

За кратък период от време, колкото по-меки са санитарните обувки или медицинското сабо, толкова по-удобни ще се чувстват, подобно на лежане на много меко легло. Това за съжаление е много подвеждащо, защото няма връзка между първоначалния комфорт и предоставената подкрепа. Тъй като меките обувки са в добър цялостен контакт с кожата, много е трудно да се каже дали осигуряват необходимата опора, докато, ако чифт по-твърди обувки трябва да се чувстват комфортно първоначално (което трябва да се случи), те са далеч по-вероятно е да се почувствате комфортно за по-дълъг период от време, защото е по-лесно да усетите къде се предоставя подкрепата и от която чувствате, че имате нужда.

 

Като цяло санитарните обувки и сабото предлагат превъзходна опора в сравнение с обувките и маратонките, а марките за санитарни обувки и медицинско сабо изучават анатомията на краката от поколения. Те специално са разработили своите работни диапазони, използвайки както обратна връзка от потребителите, така и медицински факти.

 Най-очевидното нещо при сабото е, че нямат връзки. Това предотвратява препъване в собствените си крака или дори закачане за оборудване. Липсата на връзки и каквото и да е горно закопчаване също минимизира болката от концентриран натиск върху крака.

Повечето саба и санитарни обувки имат затворени пръсти. Това предотвратява нараняване от падащи предмети и остри инструменти, които в случай на използвани спринцовки и остриета могат да представляват риск освен нараняване.Обикновено са проектирани с голяма и стабилна подметка за максимален контакт със земята. Санитарните обувки обикновено се комбинират с устойчив на подметка материал против хлъзгане или вложки за подметка, за да се увеличи максимално устойчивостта на приплъзване. Инсталирани са и много други технологии за безопасност като композитни предпазни капачки и антистатична технология. Антистатичната технология ще заземи заряда, който може да се натрупа в тялото, намалявайки риска от искри или смущения в електрическото оборудване. Нашият продукт, който бихме препоръчали, ще намерите тук: ASTRAL

 

А с какво допринася медицинското сабо?Ако носите чифт сабо, което ви осигурява правилната опора, няма да се фокусирате върху болките, което от своя страна ще подобри фокуса ви върху задачите. Изпитването на по-малко болка и постигането на по-голяма производителност ще намали нивата на стрес.

Медицинските сестри прекарват трудовия си живот в грижи за здравето на другите и в резултат на това често пренебрегват собственото си здраве. Направете равносметка. Това може да започне, като просто обърнете внимание на краката си и купите добри обувки. Нашият продукт, който бихме препоръчали, ще намерите тук: AERIAL

 

Ако в момента търсите да си купите чифт сабо или затворени санитарни обувки, се надяваме, че информацията по-горе ще ви бъде полезна. Моля, комбинирайте тази информация с това, което знаете за собствените си крака, тъй като никой не познава краката ви по-добре от вас!