НОВО – Медицински комплект BELLA

Когато става въпрос за избор на медицинско облекло, комфортът и издръжливостта са два от най-важните фактори. Новия комплект на марката Bwell – BELLA, ще ви осигури и двете. Създаден с оглед на изискванията на професионалистите в здравеопазването, този комплект предлага изключителна функционалност и издръжливост, заедно с изключително ефирно усещане и страхотна цена. Това прави този комплект наистина перфектно решение за всички, които работят в сферата на здравеопазването.

Медицински комплект BELLA e eлегантен дамски комплект изработен от ефирен плат, висококачествена и издръжлива материя, известна с мекотата и немачкаемостта си. Съставен е от 94% полиестер и 6% еластан и задоволява изискванията на всяко медицинско лице, което обича свободата на движение по време на работа.

Основни характеристики на модела:

Медицинска туника:
  • Къс ръкав
  • Остро деколте 
  • Странични цепки
  • Малък горен джоб и два долни, като десният е двоен джоб с разделение за химикал

Медицински панталон:

  • Талия с широк ластик 
  • Връзка в колана за допълнително пристягане
  • Множество джобове за максимално удобство и комфорт

Разнообразието от цветове в които се предлага медицински комплект BELLA - тийл, карибско син, тъмносин и винено червен, и ефирната материя, от която е произведен, гарантират комфортна и модерна визия, задоволяваща всеки вкус. BELLA е подходящ за ежедневната работа на лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти, ветеринари, медицински персонал, работници и служители в естетични и козметични центрове.

Медицински комплект BELLA се предлага в размери от XS до 3XL, като подчертава фигурата, придава стилна визия на всяка дама и носи комфорт и наслада от допира и предимствата на тази иновативна материя.

Независимо дали сте нова клиника, стремяща се към осигуряване на най-добрите грижи за пациентите, или утвърдена практика, търсеща обновление и подобрение на медицинското оборудване, този комплект предлага идеалното съчетание от качество и цена.

С този нов медицински комплект вече не е нужно да се правят компромиси между качеството и разходите. Той представлява решението, което отваря врати към по-ефективно и качествено здравеопазване за всички.

Свързани продукти