Какво ново? Еластична медицинска туника и панталон Justina и Ricci

Когато става въпрос за избор на медицинско облекло, комфортът и издръжливостта са два от най-важните фактори. Но какво ще стане, ако можете да имате и двете, заедно с изключително меко усещане и на страхотна цена? Тогава добре дошли отново в нашия блог – днес се радваме да ви запознаем с моделите на марката Bwell - медицинска туника и панталон Justina и Ricci.

Медицинската туника Justina и медицинският панталон Ricci бързо набират популярност сред здравните специалисти заради несравнимия си комфорт и луксозно усещане. Линията има общо 4 атрактивни цвята и кройка на спорен модел дрехи. Избрахме и висококачествена и супер издръжлива материя, с която е известна с мекотата и немачкаемостта си. Изработени от смес от полиестер, вискоза и еластан, медицинската туника Justina и медицинският панталон Ricci са проектирани да бъдат леки, еластични и невероятно меки на допир.

Една от ключовите характеристики на тази линия еластично медицинско облекло е комфортът по време на работа. Това означава, че те са проектирани да носят проветривост, лекота на движението и мекота на кожата ви, като ви поддържат сухи през целия ден. Това е особено важно за здравните специалисти, които често са на крака за дълги периоди от време и трябва да останат на хладно, за да изпълняват ефективно работата си.

Друго предимство на моделите Justina и Ricci е тяхната издръжливост. За разлика от някои други видове облекла, които могат да избледнеят, да се свият или да се деформират след няколко измивания, Justina и Ricci са проектирани да издържат добре с времето. Освен това са устойчиви на гънки, така че не е нужно да се притеснявате да ги гладите преди всяка смяна.

elastichno-medicinsko-obleklo

В допълнение към техните практически предимства, медицинската туника Justina и медицинският панталон Ricci се предлагат в различни цветове и стилове, за да задоволят всеки вкус. Независимо дали предпочитате класически цветове като тъмносиньо или сиво или по-ярки нюанси като корал или синьо-зелено (познато още като тийл), Justina и Ricci ще паснат на вашия стил.

Нашите най-нови еластични медицински облекла също се предлагат в различни размери, включително малки и големи (XS – 3XL), така че всеки да може да се наслади на предимствата на тази иновативна материя. Много здравни специалисти коментираха, че тези модели са най-удобните и комфортни екипи, които някога са носели на работа.

Не на последно място, Justina и Ricci се продават директно от вностителя PALLTEX.BG като цените варират от 35.28 лв. – 39.52лв. Всички стилове се предлагат и в магазините на Палтекс в страната.

Ако сте в търсене на медицински екипи с еластан и искате да дадете приоритет на комфорта и издръжливостта, вашият избор е медицинската туника Justina и медицинският панталон Ricci. С тяхната мекота на усещане, влагоотвеждащи свойства и гама от цветове и стилове, те бързо се превръщат в любими сред здравните специалисти навсякъде.

Свързани продукти