Работно облекло

Ние от Палтекс предлагаме зимно, лятно и специализирано работно облекло за всички професии. При нас ще намерите работни якета, работни гащеризони и панталони, тениски, манти и елеци с висококачествена изработка. Може да бъдете уверени, че ще намерите подходящият цветове, модели и размери за вас. Разгледайте нашата богата колекция и изберете това, което отговаря на вашите предпочитания.
Подреди по:
130.27 лв
144.46 лв
-15 %
82.24 лв 96.76 лв
130.27 лв
144.46 лв
-15 %
82.24 лв 96.76 лв

Работно облекло

Работното облекло е една от най-старите традиции, достигнали и до наши дни. Независимо дали сте в бизнеса със строителство, производство, хотели и ресторанти, медицински здравни заведения, Вашите служители разчитат на Вас да вземете точният избор на облекла за тяхната професия. В онлайн магазин PALLTEX.BG предлагаме широка гама от работно облекло, медицинско облекло, униформи за ресторантьори, защитни обувки и ботуши, работни ръкавици и ЛПС.

В какъв състав на плата предлагаме работно облекло?

  • Полиестер: известен с издръжливата и устойчивостта си на износване, полиестерът предлага висока защита при активни дейности.
  • Полиестер/памук: съчетание от издръжливостта на полиестера с естествените качества на памука като по-добро отвеждане на въздуха.
  • 100% памук: класически избор при много професии за комфортно и дишащо облекло.
  • Памук в комбинация с еластан: предлага по-голяма гъвкавост и свобода на движение по време на работа.

Мога ли да съчетая помежду си различните модели работно облекло?

Абсолютно! Ние придаваме голямо значение на индивидуалните нужди и предпочитания на работниците и възможността да съчетаете различни модели на работно облекло ви позволява да създадете персонализиран работен стил. Едно от предимствата на работните ни облекла е съставът, който може да комбинирате, както и многото цветове, които да отговорят на изискванията ви. Ако пък предпочитате еднаква по стил долна и горна част за работното си облекло, тогава на помощ идват разнообразните колекции от работни якета и панталони, гащеризони и къси панталони с еднакъв дизайн. Например, можете да комбинирате работните си панталони със съответстващото по колекция работно яке за пълна защита и хармоничен вид.

Защо да изберете PALLTEX.BG като Ваш доверен доставчик на работно облекло?

Сигурността на Вашата работа е нашата основна задача. С голям приоритет работим за донасянето на спокоен и защитен работен ден на нашите клиенти. Разработили сме нашите модели работни облекла след години опит и развитие в областта. А на тези, които вече ни избраха, благодарим за доверието!