Работна манта

Разгледайте нашите предложения за работни манти. Работно облекло за хигиенистки, шивачки, за работа в склад и леко производство.
Подреди по:
-40 %
14.26 лв 23.76 лв
-20 %
20.89 лв 26.11 лв
-40 %
16.31 лв 27.18 лв

Лятно работно облекло

Всеки работен ден трябва да носи комфорт и спокойствие. Лятното работно облекло е един от ключовете за постигане на удобство по време на работа, което да спомогне за  изпълнението на задачите и постигнатите резултати. За да бъде възможно най-ефективен през цялата си смяна, служителят трябва да разполага с комфортна и прохладна лятна работна униформа, която да спомага за свободното му движение.

В тази продуктовата категория сме събрали разнообразие от лятно работно облекло, което да отговаря на вашите предпочитания и най-водещи критерии. С разнообразието от летни работни облекла, което предлагаме, може да бъдете уверени, че ще намерите подходящият размер и цвят за вас.

Можете да изберете между:

 

Мога ли да комбинирам работно облекло от една и съща колекция?

Абсолютно! На помощ идват работните якета и панталони, гащеризони и къси панталони, всички с еднакъв дизайн от еднаква колекция. Едно от предимствата на лятното работно облекло от една колекция е разнообразието от налични цветове, които отговарят на вашите нужди. Например, можете да съчетаете работния си панталон с подходящото работно яке от същия цвят, състав и дизайн.

 

Как да направя поръчка?

Можете да направите поръчка по два начина: чрез "Регистрация" или чрез бутона "Бърза поръчка". „Регистрация“ ви предоставя повече информация за напредъка на вашата поръчка и ви позволява да наблюдавате нейната доставка. Ако изберете опцията "Бърза поръчка", очаквайте телефонно обаждане от наш консултант за потвърждение на вашата заявка за работно облекло.

 

PALLTEX.BG предоставя широка гама от възможности за търговски и корпоративен имидж на своите клиенти. Професионалното лятно работно облекло с актуален стил и изключителна изработка ще разграничи вашият бизнес от останалите.