Еднократни предпазни средства

Еднократни предпазни средства - калцуни, маски, еднократни престилки, еднократни бонета, стоматологични лигавници.
Подреди по:
1.84 лв
4.33 лв
3.65 лв
-25 %
3.12 лв 4.16 лв
4.32 лв
3.65 лв
12.01 лв
-10 %
6.24 лв 6.94 лв
5.41 лв
-70 %
1.16 лв 3.85 лв
-10 %
8.36 лв 9.29 лв
6.73 лв
-70 %
изчерпан
1.14 лв 3.80 лв
5.87 лв

За да си осигурите безопасност и комфорт на работното място и да защитите себе си и своя персонал, едно от нещата, за които е задължително да помислите са подходящите лични предпазни средства (ЛПС). Лични предпазни средства ще ви предпазят от различни рискове и опасности. Те се използват на много работни места, като здравни заведения, строителни обекти и др. Служат като бариера между вашето тяло и потенциалните опасности, като химикали, биологични агенти, физически опасности или фактори на околната среда.
Личните предпазни средства в Palltex включват широка гама от продукти, проектирани да осигурят най-добрата защита в различни работни условия. От защитни каски и очила срещу удари до защитни ръкавици и облекло срещу химикали - предлагаме разнообразие от продукти, които отговарят на всякакви изисквания. Нашите предпазни средства са проектирани с фокус върху комфорт и функционалност, гарантирайки не само безопасност, но и удобство през целия работен ден.
С разнообразието, което предлагаме, може да бъдете уверени, че ще намерите подходящият размер и цвят за вас от категориите:

Ние разбираме важността на индивидуалните нужди, затова предлагаме разнообразие от размери, стилове и технологии, за да удовлетворим всеки професионален избор. Независимо дали сте в строителството, производството или друга индустрия, вие заслужавате най-доброто в лична защита.
С нашите предпазни средства вие не само инвестирате в собствената си безопасност, но и в благосъстоянието на вашите служители. Разгледайте нашата гама от лични предпазни средства и изберете сигурността и качеството.