Инвестиция в знания: Обучение за Височинна защита и Работни ръкавици от Kratos и Mapa

В стремежа ни към непрекъснато усъвършенстване и желанието ни да предложим най-добрите продукти и услуги на нашите клиенти, от PALLTEX организирахме специално обучение за нашите служители. Целта беше да повишим техните знания и компетенции за продукти от категориите работни ръкавици и лични предпазни средства. За тази цел поканихме представители на водещите фирми Kratos и Mapa, които направиха впечатляващи презентации за своите продукти.

 Презентация от Kratos: Височинна защита

Първата част от обучението беше водена от Emilian BOBEICA, представител на Kratos – фирма, известна с висококачествените си продукти за височинна защита. Служителите ни имаха възможността да се запознаят с най-новите разработки в тази област, включително иновативни системи за безопасност при работа на височина. Презентацията обхвана широк спектър от теми, като основните акценти бяха:

Видове и характеристики на височинните защитни средства.

Правилна употреба и поддръжка на оборудването.

Съвети и добри практики за безопасност при работа на височина.

Нашите служители не само научиха за новите продукти, но и получиха практически съвети за тяхната употреба, което несъмнено ще повиши качеството на обслужване, което предлагаме на нашите клиенти.

 Презентация от Mapa: Работни ръкавици

Втората част на обучението беше посветена на работните ръкавици и беше проведена от Georgiana Barbu, представител на Mapa – фирма, която е лидер в производството на защитни ръкавици за различни индустрии. Презентацията включваше:

Различни типове ръкавици и техните приложения.

Материали и технологии, използвани в производството на ръкавици.

Как да изберем най-подходящите ръкавици за специфични работни условия.

Тази част от обучението беше изключително полезна за нашите служители, които научиха как да консултират клиентите ни по-добре и да им помагат да направят най-добрия избор за техните нужди.

 

Заключение

Обучението беше изключително полезно за нашите служители, като значително повиши техните знания и компетенции. Те сега са по-добре подготвени да предоставят висококачествени консултации и да предлагат най-добрите продукти за безопасност и защита на нашите клиенти.

Ние от PALLTEX вярваме, че инвестициите в обучението и развитието на нашия екип са ключови за успеха ни и за удовлетвореността на нашите клиенти. Благодарим на фирмите Kratos и Mapa за техния професионализъм и за това, че споделиха своите знания и опит с нас. Очакваме с нетърпение да приложим наученото и да продължим да предлагаме най-добрите решения за работно облекло и защитни средства на пазара.

Свързани продукти