JUSTINA & RICCI: Изборът на професионалистите в медицинския свят

В съвременния медицински сектор, облеклото играе изключителна роля не само за удобството на персонала, но и за професионалния имидж. Медицинските комплекти, които комбинират туника и панталон, са идеалният избор за всеки медицински професионалист, търсещ съвършенството в ежедневната си униформа.

В PALLTEX винаги се стремим да предложим най-доброто медицинско облекло за професионалистите в медицинският сектор. С гордост представяме нашите топ продукти на марката Bwell – медицинска туника JUSTINA и медицински панталон RICCI.

JUSTINA & RICCI предлагат изключителна комбинация от комфорт, практичност и стил. Те са изработени от висококачествени материи, които гарантират лекота и свобода на движение през целия ден. Съвременният дизайн съчетава елегантност и функционалност, което направи нашите комплекти предпочитани от лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти, дрматолози и други професионалисти в здравния сектор.

Медицинска Туника JUSTINA: Елегантност и комфорт за всеки ден

Медицинската туника JUSTINA е модел от марката Bwell, който впечатлява с модерния си и стилен дизайн. С втален силует и ефирна материя, тя предоставя изключителен комфорт и лекота при носене. Изработена от комбинация от полиестер, вискоза и еластан, туниката е идеална за интензивното ежедневие на медицинския персонал.

Характеристики на туника JUSTINA:

  • Материали: Изработена в съчетание от полиестер, вискоза и еластан, с плътност на плата 200гр/м², туниката предлага нежност при допир с кожата и дълготрайна издръжливост.
  • Дизайн: Късите ръкави и острото деколте придават модерна визия, докато два удобни джоба осигуряват необходимото място за съхранение на малки аксесоари.
  • Удобство: Халката за бадж и ластичните елементи на гърба и отстрани осигуряват оптимален комфорт при движение, обличане и събличане.

Медицинската туника JUSTINA е перфектна за ежедневната работа на всички служители в медицинския сектор - лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти, ветеринари и служители в естетични центрове.

Медицински Панталон RICCI: Функционалност и Стил

Медицинският панталон RICCI е унисекс модел, който съчетава спортно-елегантен дизайн с изключителна функционалност. Леката и дишаща материя осигурява комфорт през целия ден, като предотвратява изпотяването и позволява пълна свобода на движение. Независимо дали сте в болница или вкъщи, този панталон ще ви осигури изключителен  комфорт и практичност.

Характеристики на панталон RICCI:

  • Материали: Изработен в съчетание от полиестер, вискоза и еластан, с плътност на плата 200гр/м², този панталон ви предлага дишаща материя и предотвратява изпотяването.
  • Дизайн: Спортно-елегантната кройка, широкият ластик в талията с връзки за пристягане и ластикът в края на крачолите осигуряват удобство и сигурност.
  • Практичност: С два предни, два задни и три странични джоба (един от които с цип), този панталон предоставя достатъчно място за съхранение на необходимите ви принадлежности.

Медицинският панталон RICCI е идеален за ежедневната работа на всички служители в медицинския сектор като лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти, ветеринари и служители в естетични центрове.

Изберете медицинските комплекти на Bwell и се насладете на съвършеното съчетание от удобство, практичност и елегантност във вашето ежедневие!

Разгледайте и другите модели от нашата колекция на PALLTEX.BG и открийте най-доброто медицинско облекло за вашата практика.

Свързани продукти