0 800 16 006

Палтекс EOOД е специализирана в производството на работни облекла и търговията с работни обувки и лични предпазни средства и е част от Паладиум Груп.

 

  1. Работни облекла

Работните облекла са разработени съгласно нормите за безопасност на труда, валидни в България и Европейския Съюз. Основните тъкани, които ползваме за изработването на облеклата са собствено производство, като за облекла със специално предназначение използваме специфично обработени тъкани от водещи европейски производители. Това дава предимство на клиентите ни и осигурява възможност те да получат възможно най-добрите цени и качество.

Ние сме официален представител на тъкани KLOPMAN – световен лидер в производството на специализирани тъкани (киселинно и огнеустойчиви, антибактериални, антистатични, ESD и тн.).

Разполагаме с широка гама облекла на склад, както и изработваме модели на наши клиенти, като спазваме техните желания за цветове, платове и функции.

Предлагаме персонализиране на работното облекло чрез бродерия или щампа според желанията на клиента.

Контрола на всички етапи на производствения процес се извършва чрез ефективно действие на внедрената система за качество ISO 9001:2000 на Паладиум ЕООД.

 

  1. Работни обувки

Палтекс ЕООД разполага с широка гама от работни обувки, като те отговарят на всички изисквания на Европейските стандарти. Предлагаме три основни качества бюджетно, средно и високо, като по този начин можем да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти. Имаме собствени марки PALLSTAR, B-WOLF и B-WELL, които се произвеждат в Европа и Азия под наш стриктен контрол.

Палтекс ЕООД е ексклузивен представител на немски, италиански и испански производители на работни обувки, включително MAVINSA, U-POWER, ABEBA и др.

 

  1. Лични предпазни средства

Палтекс ЕООД предлага голям избор на лични предпазни средства, влизащи в следните категории: маски, каски, височинна защита, диелектрични средства, очила, ръкавици, ЛПС за еднократна употреба и др. Това ни позволява да осигурим всичко нужно на нашите клиенти за тяхната дейност. Предлагаме ЛПС на водещи европейски фирми, както и бюджетни решения.

Под нашата марка B-WOLF произвеждаме работни ръкавици с отлично качество и цена, както и сме представители за България на BLS, STARLINE и др. водещи производители на ЛПС.

 

Убедени сме, че фирма Палтекс EOOД ще Ви бъде полезна в избора на професионални облекла, обувки и лични предпазни средства и ще удовлетвори Вашите специфични изисквания.